torsdag 20 januari 2011

Skamm den som....

ger sig! Nu är knäoperationen klar, allt har funkat bra. Hade tänkt att ta veckan ut för att vila, men när jag fick möjlighet att få åka med svägerskan in till gymmet, tog jag chansen! Å tänk vad man tappar på några dagar! Inte konstigt kanske men det var ändå skönt att komma igång igen! Det blev ett pass med bröst och triceps. Benövningarna får vänta ett tag då fokus ligger på att få upp full rörelse i benet!
Imorgon blir det ett pass med rygg och biceps.

I dag blev det kycklingspett marinerade i färskpressad apelsin, chili och sesamolja. Till det blev det en tzatsiki på kesella det blev också en blandad grönsallad och de resterande i familjen fick även lila potatismos på blå kongo.

Höres i morgon
Stora kramar Mona

2 kommentarer:

  1. Skönt att det går bra för dig! Men ta det lugnt med knät nu så du inte stressar på för mycket. låt rehab en ta den tid det tar.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för din omtanke! Jag försöker vara väldigt noga med att inte köra på för hårt med knät! Det ska få ta tid, annars blir det nog ett bakslag! Där emot kör jag på som vanligt med överkroppen! Hoppas allt är bra!? Kram mona

    SvaraRadera