onsdag 7 mars 2012

Hej igen!!

Sen sist vi råkades här på bloggen har det hänt en hel del saker!! Inte något så där drastiskt utan mer sånt vardagligt som gör att man måste prioritera om en aning! Bland annat har det varit en ganska tuff tid i skolan och fortsätter att vara det. Jag läser nu sista terminen på lärarprogrammet och denna termin innebär mycket självständigt arbete. Och det är just det som är problemet, jag har och har alltid haft extremt höga krav på mig själv, vilket visar sig när jag ska prestera på egen hand! Detta gäller även träningen! Jag körde på för hårt, istället för att ta en bit i taget. Detta har lett till att jag hamnat i en extrem svacka som gjort att jag nästan blivit allergisk mot gymmet! Det är inte för ens nu som jag börjar känna mig motiverad att köra igång med träningen, men nu mer långsiktigt! Jag drömmer fortfarande om scenen men vägen dit måste passa mitt övriga liv! Nu kör jag i det tempo jag klarar av utan att bränna ut mig totalt! Hoppas ni vill fortsätta följa en nu mindre fanatisk fitnessbrutta som jobbar mot framtida mål!



Kram på er!

tisdag 18 oktober 2011

Allt på en gång!!

Jag måste erkänna det!! Jag har insett att jag inte är någon superkvinna utan en helt vanlig människa som ibland måste prioritera bort saker! Det har varit en riktigt hektisk period vilket medfört att det inte funnits minsta lilla tid för bloggande! Jag har nog inte ens tittat på tv på några veckor!
Det är framför allt skolan som har tagit min tid, men träningen har hängt med relativt bra iaf!! Min insikt säger mig att jag inte kommer att kunna ställa mig på någon scen inom det närmsta året, MEN jag har inte gett upp för det!! Jag kör fortfarande på hårt men låter andra saker ta plats i mitt liv också!! Upp på scenen ska jag, men när det blir återstår att se!

Det har hänt mycket på sista tiden, bland annat har jag varit och hälsat på köttsponsorerna i GBG! Jag fick då med mig ett lass med kycklingfilé, rökt kyckling- och fläskfilé!! Allt smakar underbart, känner mig lyckligt lottad!! På bilden ser ni Stefan och Maria Norling som försett mig med fint kvalitetskött. Kika in på deras hemsida Här!!

Jag har även varit och kika på bodyfitness och bodybuilding sm. Otrolig inspiration!! Längtar till den dag jag står där!! Men det är hårt jobb som gäller, och det finns inga genvägar!!!!

Lägger upp några formbilder också, modell fluffig ;-)



Ha det bäst!! Kram från mig!!

onsdag 14 september 2011

Matlådor!

Idag, onsdag har jag fixat och trixat med matlådor! Jag skulle ju gjort det redan i söndags men jag ska ju bara en massa saker så, idag blev det av! Lövbiffgryta med svamp, lök och tomatsalsa och kyckling file´ med nån go´sallad ska förtäras de närmsta dagarna. Då undrar ni säkert om jag har "fuskat" ända fram tills idag!? Mjo lite annat än planerat har nog glidit ner, men men det så blir det ibland! Känner verkligen att jag behöver lägga upp den där planen så jag kan få tillbaka lite ny motivation!!


Det börja bli en del som läser bloggen, vilket jag tycker är jätte roligt! Jag tycker även att det är kul när ni slänger iväg en kommentar!

Ha det bäst!!
Kram från mig!!!

tisdag 13 september 2011

Smisk på mig!!!

AAHHH Jag blir så trött på mig själv! Jag tränar och tränar och inget (inte mkt iaf) händer!! Och vad är nu anledningen? Jo det handlar om att jag är för loj på gymmet!! Det är inget tempo och koncentrationen i övningarna är inte på topp!
Jag taggar som f*n inför passen, men när jag kommer dit så blir det samma sak varje gång! I går bad jag gymägaren Fredda, att hjälpa mig med mitt benpass! Jag sa till honom att "när jag är klar med detta pass ska det smaka spyor i munnen på mig"!!! Och det var precis den smaken jag hade i munnen när jag var klar med passet!! Men det som stör mig är att jag inte själv (längre) kan pressa mig själv dit!!! Jag vill att det ska smaka blod i munnen när jag tränar!!
Anledningen till detta tror jag själv är att jag nått någon slags platå! Jag måste få ny motivation, nya övningar och inspiration för att komma vidare!
Så nästa sak att göra är att ringa coachen och lägga upp en långsiktig plan. Sen tror och hoppas jag att SM i v-ås (som åskådare) Kommer att ge lite ny motivation!

Något som också stör mig är att man själv ser linjer och muskler som helt plötsligt försvinner när man tar kort! Jag stod och posade på gymmet i dag och tänkte, fan, det börjar ta sig!! Men så tar jag kort på eländet och upptäcker att det är lååååååååååååång väg kvar!!! Men jag kommer inte att ge upp!!!!!!!!

Vill igentligen inte lägga upp bilderna! Men eftersom tanken med bloggen är att ni ska få se min utveckling, hur krokig vägen än blir!! Så håll till godo!


Och hit vill (SKA) jag



  

lördag 10 september 2011

Åter till verkligheten!

Hallå där! Hoppas ni haft en toppensommar!
Jag har haft privilegiet att ha semester (sommarlov) i hela 10 veckor! Men vart har de tagit vägen?
Det har varit en helt underbar sommar och precis som man säger så går tiden fort när man har roligt!
Träningen har rullat på riktigt bra! Maten ungefär lika bra. Jag har bollat lite med lite nya recept som är enkla att laga i stora mängder! För nu har alvaret börjat igen vilket innebär heltidsstudier och matlådor! Så Söndagar kommer (så ofta det går) att bli min matlagningsdag.

Så här ser mitt kostupplägg för tillfället:

Frukost: Havregrynsgröt och p-drink
Mellanmål: P-drink
Lunch: Kyckling/nötkött/fisk och grönsaker
Mellanmål: Samma som ovanstående (något mindre mängd)
Middag: Kyckling/nötkött/fisk och grönsaker
Nattmål: keselladrink

Innan träning: ev PW
Efter träning: Banan och p-drink

Tanken med denna kost är att musklerna ska få växa (självklart med hjälp av stenhård träning!)

Som ni säkert läst så var jag i Turkiet i slutet på Augusti. Under resan fick tankar på kost och träning vila. Det var skönt att få ha en helt stressfri vecka med massor av godsaker (som självklart sätter sina spår) och nu är jag riktigt laddad att fortsätta satsningen mot scenen!



Formen är något degig just nu, överskottet får bli muskelmat ;)
Nu kör vi på! 

Kram på er!! 

fredag 2 september 2011

Jag lever!!

Hallå där allihop!! Nu är jag hemkommen från en fantastisk semester i turkiet! Så har skolan startat också! Så nu är det upp på högsta växel som gäller!
 Pga studierna så kan det hända att det inte uppdateras lika friskt längre! Men jag ska verkligen försöka! Jag ska i alla fall förse er med formbilder vart efter! Men förhoppningsvis mkt annat kul också!!

Sen kommer det ett inlägg om bålträning framöver! Jag ska visa vilka hemövningar man kan använda sig av för att stärka mage och rygg! Jag har en liten tanke på att ta lite hjälp av en expert på området! Mer om det snart!!

Hoppas ni har haft en toppen sommar!!

Nu ska jag mysa ner hos barnen i tvsoffan!

Ha det bäst
Kramar från mej!

torsdag 18 augusti 2011

Nu får ni bestämma!!!

Jag kommer, som ni kanske läst, åka iväg en vecka till Turkiet! Jag kommer tänka träning, och utföra träning (förhoppningsvis ;) Men bloggen kommer inte att uppdateras på denna vecka! Men för att hålla igång er så tänkte jag att ni skulle få göra mig en tjänst! Jag vet själv hur svårt det kan vara att hitta bra övningar för olika muskelgrupper när kreativiteten sviker! Så ert uppdrag är alltså att skriva en kommentar om vilken/vilka muskelgrupper vi vill ha träningstips till! Jag kommer sedan att utföra träningspass (både med tillgång till och utan gym) och dokumentera detta på bloggen, med både bild och text! Ni kommer alltså att få tips på hur ni kan stärka era muskler på några olika sätt!

Hoppas att det kommenteras ordentligt nu, för när jag kommer hem vill jag ju visa upp min solbränna (som jag förhoppningsvis har fått), plus att jag kommer att vara himla träningssugen!

Sen tycker jag alltid att det är kul om man kan hjälpa någon annan!!

P.s. Skriv gärna om ni vill att övningarna ska utföras på gym eller "hemma" Alltså vilka verktyg som ni har tillgång till D.s.



Ha det toppen nu, för det ska jag ha!!
Kram från mej!!!